Sztab pomorskich przedsiębiorcówNewsletter
HomeAktualności PROCEDURY POSTĘPOWANIA W ZAKŁADACH PRZEMYSŁOWYCH NA WYPADEK POTWIERDZENIA LUB PODEJRZENIA ZAKAŻENIA SARS-COV-2 U PRACOWNIKÓW ZAKŁADU PRODUKCYJNEGO BRANŻY SPOŻYWCZEJ, A TAKŻE PRACOWNIKÓW OBI...
transport-560x416-1

PROCEDURY POSTĘPOWANIA W ZAKŁADACH PRZEMYSŁOWYCH NA WYPADEK POTWIERDZENIA LUB PODEJRZENIA ZAKAŻENIA SARS-COV-2 U PRACOWNIKÓW ZAKŁADU PRODUKCYJNEGO BRANŻY SPOŻYWCZEJ, A TAKŻE PRACOWNIKÓW OBIEKTÓW LOGISTYCZNYCH.

Ministerstwo Rozwoju z Głównym Inspektoratem Sanitarnym w konsultacji z branżami przygotowało procedury postępowania w zakładach przemysłowych na wypadek potwierdzenia lub podejrzenia zakażenia SARS-CoV-2 u pracowników zakładu produkcyjnego branży spożywczej, a także pracowników obiektów logistycznych.


Więcej informacji znajdziesz tutaj :

https://gis.gov.pl/zywnosc-i-woda/procedury-postepowania-w-zakladach-przemyslowych-na-wypadek-potwierdzenia-lub-podejrzenia-zakazenia-sars-cov-2-u-pracownikow-zakladu-produkcyjnego-branzy-spozywczej-a-takze-pracownikow-obiektow-logis/?fbclid=IwAR2l8kJ5MsUX0jtFOdGc16yCt1CqHWH2naXK5hrZD3gUl4dwNrfcwEH-qls

 

Facebook
Facebook